Страховий холдинг Tokio Marine протягом 10 років є вуглецево-нейтральним

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова група Tokio Marine Holdings заявила, що протягом 10 років є “вуглецево-нейтральною” за результатами спільної ділової діяльності у 2022 фінансовому році.

Дочірня компанія Tokio Marine&Nichido Fire Insurance (TMNF) досягла «вуглецево-нейтральної» діяльності в Японії протягом 14 років з 2009 року. Про це повідомляє прес-реліз Tokio Marine Holdings.

«Tokio Marine Group пропагує енергозбереження та енергоефективність, садить мангрові дерева для незалежності та збереження CO2, використовує природну відновлювану енергетику для зростання економіки», – йдеться у прес-релізі.

Завдяки цим зусиллям Tokio Marine вдалося компенсувати викиди 80,2 тис. людей. тонн СО2, 13,4 тис. тонн газу, бензину та іншого палива, а також заощадите 25,6 тис. тонн. тонна паперу. Крім цього, Tokio Marine посилила видалення 93 тис. тонн СО2 через мангрові насадження.

Раніше інтернет-ресурс Укрстрахування повідомив, що Tokio Marine завершила перший квартал, що завершився 30 червня, з преміальним доходом в 1,47 трлн єн ($10,27 млрд). Загальний дохід компанії склав 1,62 трлн ієн ($11,32 млрд), 12,5% вище за аналогічний результат минулого року.

Коментарі