Страховий холдинг Tokio Marine завершив фінансовий рік зі зростанням прибутку та сукупного доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна холдингова страхова компанія Tokio Marine опублікувала результати за фінансовий рік, що закінчився 31 березня 2024 року, повідомивши про сукупний доход 7,4 трлн єн ($47,7 млрд). Цей результат на 12,3% перевищив результат попереднього фінансового року.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, операційний прибуток страхового холдингу склав 842,3 млрд ієн ($5,4 млрд), чистий прибуток за рік зріс до 695,8 млрд ієн ($4,47 млрд). Приріст чистого прибутку протягом року становив 3,9%.

Згідно з коментарем Tokio Marine, «збільшення звичайних доходів відбулося головним чином за рахунок збільшення чистих премій, що відображає високі показники андеррайтингу зарубіжних дочірніх компаній та знецінення японської єни. Крім того, збільшення відсотків та дивідендів за рахунок процентних ставок за кордоном сприяли збільшенню звичайного доходу».

Раніше повідомлялося, що страхова компанія Tokio Marine має в своєму розпорядженні достатні кошти, щоб зробити нове закордонне придбання на суму до $10 млрд. За словами керуючого міжнародним бізнесом компанії, Tokio Marine націлена на перспективні ринки в Азії, Європі, Північній Америці та Австралії.

Коментарі