Страховий підрозділ Xiaomi співпрацює з Cheche Group в автострахуванні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія Beijing Houji Insurance Brokerage, яка є дочірньою для корпорації Xiaomi Corporation, уклала партнерську угоду з китайською технологічною платформою Cheche Group.

Згідно з умовами угоди, Cheche пропонуватиме SaaS-платформу обслуговування цифрових транзакцій автострахування з оперативною підтримкою користувачів автомобілів на новій енергії (NEV). Пропозиція буде доступна для клієнтів з Пекіна, Шеньчженя, Ханчжоу та інших великих міст.

«NEV (транспортні засоби на новій енергії) та смарт-автомобілі продовжують трансформувати автомобільну промисловість, створюючи потребу в нових бізнес-моделях та сервісних мережах. Страхування як фінансовий продукт, що охоплює весь життєвий цикл володіння транспортним засобом, стало важливим каналом післяпродажного обслуговування, відкриваючи нові можливості для інновацій», – сказав засновник Cheche Чжан Лей. «Ми з нетерпінням чекаємо на розширення нашої присутності завдяки цій захоплюючій співпраці з Xiaomi Group, оскільки ми глибше впроваджуємо страхові рішення у стек технологій та споживчий досвід».

Коментарі