Страховий регулятор Індії планує розширити повноваження керуючих генеральних агентів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Управління регулювання страхування Індії (IRDAI) – розглядає варіанти для виходу управляючих генеральних агентів (MGA) на внутрішній страховий ринок.

Якщо буде прийнято відповідне регуляторне розпорядження, страхові посередники, які зосереджені на дистрибуції, матимуть змогу брати участь у розробці страхових продуктів та управлінні життєвим циклом клієнта.

Вони можуть співпрацювати з великою основною страховою компанією, вступати в партнерські відносини з поділом ризиків, страхувати ризики з більш широким використанням технологій та пропонувати індивідуальні страхові продукти, з якими традиційний страховик може бути не знайомий. Вони також можуть допомогти у створенні регіональних продуктів для страхових компаній, особливо в районах, де страховики можуть бути фізично відсутніми.

Згідно з повідомленням ЗМІ, страховий регулятор IRDAI «з розумінням ставиться» до таких ринкових гравців та «вивчають можливості».

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що середньорічний приріст страхового ринку Індії протягом п’яти років становить 11%.

Коментарі