Страховий регулятор Таїланду заявив амбітні цілі на період до 2026 року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхові компанії Таїланду до 2026 року генеруватимуть сукупний преміальний дохід на рівні 1 трлн бат ($28,2 млрд). Такий прогноз озвучив глава державного страхового регулятора Таїланду Office Insurance Commission (OIC) у доповіді про перспективи страхового сектора та напрямки діяльності на 2024 рік.

За даними OIC, за підсумками 2023 року страховики Таїланду наростили на 5,16% сукупний преміальний дохід у секторі non-life та на 4,5% у галузі в цілому. Це свідчить про відновлення після періоду пандемії і на тлі зміцнення економіки Таїланду.

Глава OIC сказав, що трирічний стратегічний план на 2024-2026 роки зосереджений на підвищенні конкурентоспроможності страхового сектора, просуванні обізнаності населення та підтримці використання страхування як інструмент управління ризиками як приватними особами, так і підприємствами.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що середньорічний темп зростання страхового сектора non-life Таїланду в короткостроковій перспективі складе 5,7%, що дозволить вже до 2027 року досягти $11 млрд преміального доходу. Такий прогноз зробили аналітики GlobalData, оцінюючи перспективи сектора у межах видів страхування, крім страхування життя.

Коментарі