Страховий ринок Латинської Америки є ключовим для іспанської MAPFRE

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для міжнародної страхової групи з Іспанії MAPFRE ринок страхування в Латинській Америці є одним із ключових, оскільки приносить майже половину всього преміального доходу у секторі страхування життя.

Згідно зі звітом MAPFRE, минулого року компанія у Південній Америці заробила 42% преміального доходу у страхуванні життя. Усього за минулий рік MAPFRE наростила преміальний дохід у регіоні на 15,9% до $174 млн.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту «Ринок страхування Латинської Америки у 2022 році», підготовленому MAPFRE Economics та Fundación MAPFRE.

«На зростання страхового ринку регіону вплинули економічні показники відповідних країн, які виявилися кращими, ніж очікувалося, а також більш відповідні умови відсоткових ставок для маркетингу продуктів накопичувального страхування життя, а також орієнтація у грошово-кредитній політиці, яку застосовують основні центральні банки регіону», – йдеться у звіті.

Водночас аналітики іспанського страховика зазначають, що «перспективи Латинської Америки на найближчі роки, як і раніше, здаються складними».

Коментарі