Страховий сектор Гонконгу й надалі розвиватиметься за принципом «Одна країна, дві системи»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На щорічному Азіатському страховому форумі 2022 року була представлена дорожня карта розвитку страхового сектору Гонконгу, метою якої є зміцнення ролі Гонконгу як регіонального та глобального центру страхування та управління ризиками.

Згідно з планом, складеним урядом Особливого адміністративного району Гонконгу (HKSAR), міністерства фінансів та страхового регулятора, розвиток страхового сектору відбуватиметься відповідно до принципу «Одна країна, дві системи».

«Відповідно до національних стратегій /…/ ми прагнемо використовувати можливості для зростання, одночасно задовольняючи потреби людей і підтримуючи стабільність ринку». – сказав у своєму виступі на форумі генеральний директор HKSAR Джон Лі.

Дорожню карту розвитку страхового сектора підтримав голова Manulife Asia. «Як найстаріша безперервно діюча компанія зі страхування життя на місцевому ринку, ми вітаємо бачення уряду Гонконгу в реалізації цієї дорожньої карти, яка зміцнить конкурентну перевагу Гонконгу як глобального центру страхової галузі», – сказав Демієн Грін, президент і головний виконавчий директор Manulife Asia.

Коментарі