Страховий сектор Індії буде зростати найшвидше серед країн G20: Swiss Re Institute

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для страхового сектора Індії є реальні можливості органічного зростання. Загальний обсяг преміального доходу страховиків Індії протягом найближчих п’яти років збільшиться на 7,1%, що набагато вище за середні показники за глобальним (2,4%), що розвивається (5,1%) та розвиненим (1,7%) ринком.

Про це йдеться у аналітичному звіті підрозділу швейцарської страхової групи Swiss Re Institute. Автори звіту прогнозують, що за таких темпів страховий сектор Індії буде найшвидшим серед країн G20.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Swisi Re Institute відомо, що в секторі страхування життя премії зростуть на 6,7% у період з 2024 по 2028 рік, завдяки впровадженню технологій та попиту з боку молодого населення Індії.

«Прогнозується, що премії у сфері страхування іншого, ніж страхування життя, зростатимуть у середньому на 8,3% на рік протягом 2024–2028 років, що зумовлено економічним зростанням, покращенням каналів розподілу, державною підтримкою та сприятливим нормативно-правовим середовищем» , – йдеться у звіті.

Коментарі