Страховий сектор Таїланду відновлюється цього року за допомогою автострахування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сектор non-life страхування Таїланду цього року зростатиме з темпом 5% і сягне $8,6 млрд. Цей прогноз міститься у заяві Асоціації загального страхування Таїланду (TGIA).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупний преміальний дохід сектору non-life Таїланду в 2022 році становив $8,05 млрд із річним приростом 4%.

Глава страхової асоціації, коментуючи результати минулого року та перспективи на 2023 рік, висловив упевненість у тому, що драйвером зростання сектора стане автострахування. “Очікується, що цього року премії з автострахування зростуть на 5-6%, при цьому електромобілі, як і раніше, становлять невелику частку бізнесу”, – сказав голова асоціації в інтерв’ю місцевим ЗМІ.

У Таїланді спостерігається зниження конкуренції серед страховиків після того, як деякі компанії постраждали через претензії щодо ризику Covid.

Раніше повідомлялося, що страховики Тайваню постраждали через масовий продаж полісів від Covid. Спалах пандемії в країні призвів до зростаючих претензій і збитків страховиків.

Коментарі