Страховий сервіс Amazon оголосив про припинення діяльності через внутрішню оцінку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Через півтора року після відкриття страховий сервіс Amazon Insurance Store оголосив про припинення діяльності в результаті «внутрішньої оцінки».

«Протягом останнього року ми оцінювали різні підприємства та програми, і в рамках цього прийняли важке рішення закрити Amazon Insurance Store», – заявили представники сервісу. У компанії також уточнили, що всі власники полісів «не побачать жодних змін у страховому покритті, претензіях, які перебувають у процесі розгляду чи майбутніх претензіях».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що продажі на Amazon вартістю понад $10 покриватимуться відповідною страховкою. Щоб полегшити доступ продавців товарів до такого страхового продукту, було зібрано кілька страховиків, які відповідають певним вимогам. Відбір та курування їхньої діяльності забезпечував Marsh McLennan.

Користувачі Amazon зможуть через цифровий майданчик вибирати та купувати страхове покриття від компаній-партнерів. У свою чергу, Amazon отримуватиме комісію від страховиків за поліси, продані через платформу.

Коментарі