Страховик Farmers Insurance планує відновити обслуговування клієнтів із Каліфорнії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія зі США Farmers Insurance найближчим часом відновить страхування для клієнтів з Каліфорнії, незважаючи на проблеми, що зберігаються в страхуванні майнових ризиків.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Farmers Insurance розпочне прийом заявок з обмеженими ризиками для полісів обслуговування та ремонту автомобілів, житла, виробництва, нерухомості та оптової торгівлі в Каліфорнії з 1 серпня 2024 року.

«Як провідний страховик малого бізнесу, ми раді знову відкрити ці ключові напрямки наших пропозицій щодо комерційного страхування для нових клієнтів у Каліфорнії та допомогти власникам бізнесу розширити вибір при покупці варіантів покриття», – заявив топ-менеджер Farmers Insurance Ерік Коулман. За його словами, «хоча проблеми залишаються, нас надихають позитивні зміни, що відбуваються на ринку комерційного страхування штату».

Раніше повідомлялося, що провідні страхові компанії зі США – AIG та Farmers Group – відмовляються надавати покриття майнових ризиків, пов’язаних із кліматом та катастрофами. Це сталося через зростаючі претензії та складнощі з отриманням перестрахувального захисту для районів, схильних до впливу ураганів, торнадо, повеней та лісових пожеж.

Коментарі