Страховик із США Allstate докладає зусиль для відновлення прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія зі США Allstate за підсумками четвертого кварталу звітувала про чистий прибуток $1,5 млрд. Цей результат свідчить про те, що компанія змогла подолати період збиткових результатів унаслідок витрат на ризик природних катастроф. Так, четвертий квартал 2022 року компанія завершила зі збитками $303 млн.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Allstate відомо, що за весь 2023 рік компанія не змогла досягти прибуткового результату, Allstate зафіксувала чистий збиток у розмірі $316 млн. Цей результат дещо кращий, ніж збиток $1,4 млрд за весь 2022 рік.

Allstate наростила на 11,1% сукупний виторг до $57 млрд, але збитки з ризику природних катастроф склали $5,6 млрд. Роком раніше збитки від природних катастроф для Allstate склали $3,1 млрд.

За словами Тома Вілсона, голови, президента та генерального директора Allstate, «цей позитивний поворот був зумовлений підвищенням рентабельності автомобільного транспорту та м’якою погодою».

Він також уточнив, що покращення показників андеррайтингу та більш високий інвестиційний дохід принесли скоригований чистий прибуток у розмірі $1,5 млрд у четвертому кварталі.

Коментарі