Страховик із США Hanover Insurance зазнав збитків у зв’язку з природними катастрофами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія зі США Hanover Insurance Group завершила перший квартал зі збитком у розмірі $12 млн, що є наслідком високих витрат по ризику природних катастроф.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу компанії, у звітному кварталі оголошені збитки від катастроф склали $175 млн і погіршили коефіцієнт збитковості до 104,4%.

Збитки від перестрахування природних катастроф, які зазнала Hanover Insurance Group, пов’язані із сильними морозами на Північному Сході та Середньому Заході США, а також ураганним вітром та торнадо.

Водночас чистий прибуток від інвестицій у першому кварталі 2023 року зріс на 2,3% порівняно з кварталом попереднього року до $78,7 млн.

«Великі збитки від катастроф, які зазнала галузь у першому кварталі, підтверджують наші зусилля щодо пом’якшення наслідків дуже нестабільної погоди», – прокоментував президент і головний виконавчий директор Hanover Джон Рош. «Впевненість у міцності нашого інвестиційного портфеля підкріплюється його високою якістю та ефективною диверсифікацією», – продовжив він.

Коментарі