Страховик із США MetLife веде переговори про покупку приватної інвестиційної компанії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховик життя зі США MetLife веде переговори щодо купівлі приватної інвестиційної компанії Hayfin Capital Management. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

Посилаючись на власні джерела, знайомі із ситуацією, Bloomberg повідомив, що страховий гігант веде переговори про угоду вартістю 1,2 млрд євро. Учасники потенційної угоди поки що не коментували перебіг переговорів та ймовірність укладання угоди.

«Компанія Hayfin, яка належить корпорації British Columbia Investment Management, а також керівництву та співробітникам Hayfin, з кінця минулого року вивчає варіанти на тлі зростання попиту з боку великих управляючих активами на отримання доступу до ринку приватного кредитування вартістю $1,7 трлн», – йдеться у повідомленні. у повідомленні Bloomberg.

Заснована в 2009 році колишніми керівниками Goldman Sachs Group, компанія Hayfin інвестує в кредитні ринки, включаючи високоприбуткові, спеціальні можливості та пряме кредитування.

Нагадаємо, міжнародна компанія зі страхування життя MetLife завершила перший квартал із чистим прибутком $800 млн або $1,1 на одну акцію. Роком раніше у першому кварталі чистий прибуток MetLife становив $14 млн або $0,02 на одну акцію.

Коментарі