Страховик життя з Індії HDFC завершив квартал з результатом нижче за прогноз

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Мумбаї HDFC Life Insurance підбила підсумки четвертого кварталу фінансового року, що завершився 31 березня. Згідно з заявою компанії, фактичні результати виявилися нижчими за прогнозні показники, оскільки управлінські витрати компанії зросли на 66%.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що очікуваний прибуток HDFC Life Insurance у розмірі 3,73 млрд рупій, тоді як фактичний результат становив 3,59 млрд рупій. Порівняно з аналогічним періодом минулого року прибуток зріс на 0,3%.

Прибуток від інвестиційної діяльності компанії також не досяг прогнозних значень і склав 11,9 млрд рупій, що на 15% нижче за результат 2022 року.

Вартість нового бізнесу компанії, яка вимірює очікуваний прибуток від нових премій та є ключовим індикатором зростання, зросла на 36,9% після злиття з Exide Life Insurance, завершеного у попередньому кварталі.

Нагадаємо, в Індії пропонується відмовитись від практики ліцензування окремих напрямів страхування на користь єдиної комплексної ліцензії. Страхові компанії в Індії за допомогою комплексної ліцензії зможуть здійснювати страхову діяльність у будь-якому сегменті – як загалом за класами (здоров’я та життя), так і за підкласами – автострахування та нещасні випадки.

Коментарі