Страховик життя з Індії планує діяльність у медичному страхуванні після ухвалення закону

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша в Індії компанія із страхування життя LIC (Life Insurance Corporation) планує розширити діяльність у секторі медичного страхування.

Коментуючи результати за 2024 фінансовий рік, глава LIC сказав, що компанія зацікавлена ​​у вході до сегменту медичного страхування та вивчає можливості для цього.

«Є надія, що новий уряд може дозволити дію складних ліцензій, і ми зробили деяку внутрішню роботу/…/Хоча нам не вистачає досвіду у загальному страхуванні, ми зацікавлені у медичному страхуванні, а також розглядаємо можливості неорганічного зростання», – заявив глава LIC.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення The Times of India відомо, що регуляторні правила, що діють в Індії, дозволяють компаніям зі страхування життя пропонувати тільки довгострокові поліси медичного страхування. Щоб страховики життя могли пропонувати покриття госпіталізації та відшкодування збитків, необхідна поправка до Закону про страхування.

Нагадаємо, лідером зростання глобального ринку страхування життя протягом десяти років стане Індія із темпом річного приросту 13,6%.

Коментарі