Страховик життя з Канади Sun Life продав свій бізнес у Великій Британії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Канадський страховик життя Sun Life Financial повідомив про завершення угоди щодо продажу свого страхового бізнесу у Великій Британії.

Згідно з прес-релізом Sun Life, завершено продаж Sun Life UK в Phoenix Group, яка є найбільшим у Великій Британії довгостроковим ощадним та пенсійним бізнесом з більш ніж 12 млн клієнтів та активами у розмірі 260 млрд фунтів стерлінгів під управлінням.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Sun Life планує підтримувати партнерські відносини з Phoenix Group у сфері управління активами.

Станом на 31 грудня 2022 року загальна сума активів Sun Life під управлінням становила $1,33 трлн. Свою діяльність компанія проводить на ринках Канади, США, Гонконгу, Японії, Індії, Китаю, Австралії.

Раніше повідомлялося, що Sun Life Financial є найімовірнішим кандидатом на партнерство у сфері банківського страхування з гонконзькою банківською групою Dah Sing Financial. Банківська група Dah Sing надає банківські, страхові та інші фінансові послуги у Гонконгу, Макао та материковому Китаї.

Коментарі