Страховикам авіакомпанії AerCap буде пред’явлено позов на $3,5 млрд за втрату літаків у росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Дублінська авіакомпанія AerCap, яка надає лізингові послуги, звернулася до суду з позовом на $3,5 млрд за понад 100 пасажирських авіалайнерів, які утримуються в Росії.

За інформацією місцевого видання Irish Post, це найбільший разовий страховий випадок за всю історію. В даний час компанія володіє 1740 літаками, понад 900 двигунами та понад 300 вертольотами. У Європі клієнтами AerCap є авіакомпанії Aer Lingus, British Airways, easyJet, Lufthansa та багато інших.

У повідомленні ЗМІ йдеться, що «позов Aercap, ймовірно, буде оскаржений страховими компаніями, що беруть участь, що призведе до тривалих судових розглядів».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про плани AerCap через суд стягнути страхове відшкодування. За оцінками AerCap, сума $3,5 млрд може бути справедливою оцінкою завданих збитків. Головний виконавчий директор AerCap, коментуючи труднощі, з якими доведеться зіткнутися при отриманні страхового відшкодування, сказав: «Страховим компаніям доведеться в якийсь момент все ж таки врегулювати претензію».

Коментарі