Страховики Австралії отримали рекомендації щодо управління ризиками переривання бізнесу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансовий регулятор Австралії (APRA) підготував рекомендації для страховиків, щоб допомогти в управлінні страховими ризиками. У новому огляді APRA містяться головні висновки та рекомендації, що базуються на результатах опитування представників страхового ринку.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що рекомендації щодо управління страховими ризиками стали відповіддю на численні питання у зв’язку з перериванням бізнесу через пандемію Covid.

«Юридична невизначеність щодо того, чи застосовується покриття, потенційний фінансовий ризик для страховиків та вплив на споживачів, були значними та виявили недоліки у тому, як страховики керували своїми ризиками», – йдеться у прес-релізі APRA.

З огляду на допущені помилки та відповіді учасників опитування регулятор підготував методичні рекомендації учасникам ринку. Зокрема, рекомендується застосовувати прості та чіткі формулювання при оцінці ризику, уникати невідповідностей між договором перестрахування та полісом страховика, оновлювати формулювання ризиків, що покриваються, відповідно до законодавства.

Коментарі