Страховики Канади аплодують уряду за національну стратегію боротьби зі зміною клімату

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Уряд Канади оголосив про запуск Національної стратегії адаптації та плану дій щодо боротьби зі зміною клімату.

Вперше цей документ було представлено у листопаді минулого року. З того часу до нього було внесено зміни, доповнення та поправки з урахуванням зауважень учасників страхового ринку, місцевої влади та організацій корінних народів Канади.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Стратегія встановлює спільні цілі та завдання щодо адаптації до зміни клімату, забезпечує цілеспрямованість та ефективність майбутніх інвестицій.

Страхове бюро Канади (IBC) назвало запуск Стратегії «важливим кроком для покращення захисту Канади від зміни клімату». «IBC та його члени аплодують уряду Канади у зв’язку з офіційним випуском його першої Національної стратегії адаптації та Плану дій», – заявила Селеста Пауер, президент та головний виконавчий директор IBC.

Страхове бюро Канади закликало федеральний уряд зробити потрібні інвестиції для реалізації цієї стратегії. «Сезон лісових пожеж 2023 року є ще одним яскравим нагадуванням про зростаючу фінансову вразливість багатьох канадців через стихійні лиха», – заявили в IBC.

Коментарі