Страховики Південної Кореї націлені на закордонні ринки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На страховому ринку Південної Кореї спостерігається стагнація, тому місцеві страхові компанії дедалі більше орієнтовані на операції з іноземними інвесторами. Таку думку висловили представники галузевого співтовариства Південної Кореї.

Як стало відомо інтернет-ресурсу Укртрахування з публікації ділового видання The Korea Times, корейські страховики розглядають альтернативні інвестиції в комерційну нерухомість та створення нових спільних компаній за кордоном як перспективний напрямок для страхового бізнесу.

Так, страхова компанія DB Insurance стала найбільшим акціонером Vietnam National Aviation Insurance та Saigon-Hanoi Insurance, а страховик життя Hanwha Life заснував інвестиційну компанію у Японії.

Ще один страховик життя Shinhan Life розширюється у сфері індивідуальних страхових рішень у В’єтнамі.

Згідно з інформацією Korea Times, Корейський інститут розвитку страхування заявив про підтримку місцевих страховиків у просуванні на закордонних ринках. «Ця ініціатива є своєчасним та доцільним кроком, спрямованим на більш ефективне освоєння ринків Південно-Східної Азії, регіонів, відомих великим потенціалом економічного зростання та динамічності, що визначається великою чисельністю населення», – повідомило видання.

Коментарі