Страховики попередньо оцінили збитки від землетрусу в Японії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Попередні оцінки збитків від потужного землетрусу в Японії зводяться до відсутності серйозного навантаження для страхової галузі країни.

Згідно з аналітичною запискою найбільшої японської компанії в секторі майнового страхування Tokio Marine Holdings, «ця подія не викличе серйозного навантаження на страхові компанії».

За словами прем’єр-міністра Японії, землетрус завдав великої шкоди, тому було створено оперативну групу для допомоги у проведенні рятувальних та ремонтних робіт.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на агентство Bloomberg, щонайменше 30 людей загинули і десятки зазнали поранень внаслідок потужного землетрусу, що стався на півострові Ното на північно-західному узбережжі Японії. Внаслідок землетрусу магнітудою 7,6 балів було зруйновано будівлі, дорожню інфраструктуру, в деяких районах виникла пожежа.

Офіційних оцінок економічної та застрахованої шкоди поки що не було. «Очікується, що втрати для багатьох жителів регіону будуть величезними», – йдеться в повідомленні Bloomberg.

Коментарі