Страховики відстежують зв’язок клієнтів із крахом FTX та скорочують покриття ризиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Крах криптовалютної біржі FTX викликало зростання випадків відмови від страхового покриття або обмеження полісів для клієнтів, пов’язаних з FTX.

Якщо раніше страхові компанії неохоче покривали ризики відповідальності топ-менеджерів (D&O) криптовалютних бірж, після банкрутства FTX страховики відмовляються страхувати будь-які збитки внаслідок втрати цифрових активів, а також витрати у зв’язку з судовими позовами.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що страховики Лондонського Lloyd’s та Бермудських островів вимагають від криптокомпаній інформацію про взаємозв’язок з FTX, а також вводять ширші винятки зі страхового покриття ризику банкрутства.

«Припустимо, клієнт має 40% його загальних активів на FTX, до яких він не може отримати доступ, це або буде зниження, або ми збираємося ввести виняток, який обмежує покриття будь-яких претензій, що виникають з їх коштів. проводиться на FTX», – прокоментував Кайл Ніколс, президент брокерської компанії Hugh Wood Canada.

Нагадаємо, більше місяця тому криптовалютна біржа FTX зазнала краху. Засновник FTX підозрюється у шахрайстві та відмиванні коштів.

Коментарі