Страховики зі США повинні звітувати про свою причетність до проектів з копалин

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Парламентський комітет США, який контролює бюджет у галузі оцінки кліматичних ризиків, направив на адресу ряду страховиків запит про участь у проектах, пов’язаних із викопним паливом.

Згідно з інформацією, яку опублікувало видання Insurance Business, найбільші страхові компанії США – AIG, Berkshire Hathaway, Chubb, Liberty Mutual, Starr, State Farm та Travelers – мають відповісти на низку питань від Комітету Сенату США.

У рамках розслідування Бюджетного комітету страховики повинні пояснити свою підтримку нових проектів щодо розширення виробництва викопного палива, а також повідомити, чи є у компанії плани відмови від андеррайтингу нових вугільних, нафтових та газових проектів. Інші питання стосуються термінів відмови від вугілля та нафтогазових проектів, методології оцінки ризиків, планів щодо досягнення вуглецевої нейтральності та можливих зв’язків з лобістськими організаціями.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що страховики мають у строк до 16 червня подати свої відповіді, а до 23 червня підкріпити ці відповіді відповідними документами.

Коментарі