Страхування домоволодінь у штаті Флорида пов’язане з низкою складнощів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Серед мешканців штату Флорида відзначається найбільший рівень невдоволення якістю страхування своїх домоволодінь. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту, який опублікував веб-сайт порівняння страхових цін Clearsurance.

У звіті йдеться, що результати опитування мешканців Флориди свідчать про низку проблем, які роблять страхування домоволодінь складним, тривалим та ризикованим процесом.

На тлі подій, що почастішали, природного катастрофічного характеру в штаті Флорида багаторазово збільшилася кількість місцевих страховиків, готових надавати покриття для домовласників. Це сталося внаслідок відходу зі страхового ринку Флориди національних та міжнародних страхових груп у прагненні знизити витрати на ризик природних катастроф.

Однак для місцевих страховиків існує обмежена можливість отримати перестрахувальне покриття, що в свою чергу призводить до підвищення ставок первинного страхування або скорочення ризиків, що покриваються. Крім цього жителі Флориди скаржаться на випадки шахрайства зі страховкою житлової нерухомості, що почастішали.

Раніше повідомлялося, що страхування житлової нерухомості в Майамі стає все більш недоступним для більшості домовласників.

Коментарі