Страхування коралових рифів від ураганів – ініціатива за участю екологів та страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перше історія страхування США покриття ризиків для коралових рифів розробили фахівці міжнародного страхового брокера WTW та екологічної організації The Nature Conservancy (TNC).

Для цього сторони уклали партнерську угоду, яка передбачає запуск спеціального страхового покриття коралових рифів на Гаваях за участю міжнародних фондів та страховиків.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що TNC провела конкурс серед великих страховиків, обравши Munich Re як основного постачальника полісу. Страховий поліс покриває ризик пошкодження коралового рифу внаслідок шторму або буревію зі швидкістю вітру 57 миль/год. Страховий поліс гарантує протягом кількох днів роботи для відновлення рифів та усунення пошкоджень, а також виплати збитків до $2 млн.

«Оскільки масштаби та частота стихійних лих, пов’язаних із зміною клімату, збільшуються, цей тип новаторського рішення дозволяє швидко розгортати ресурси, щоб допомогти відновити критично важливі екосистеми та відновити послуги після такої великої події, як ураган», – прокоментував Саймон Янг, старший директор Центру клімату та стійкості, WTW.

Коментарі