Страхування життя від поштового оператора Poste Italiane постраждало через відсоткові ставки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійський поштовий оператор Poste Italiane повідомив про зниження доходу в секторі страхування через зростання ставок та конкуренцію з боку державних облігацій. Доходи від страхових послуг Poste Italiane у другому кварталі скоротилися на 10,5% до 379 млн. євро. За півріччя цей показник склав 772 млн євро, що на 3% нижче за аналогічний період минулого року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Poste Italiane відомо, що чистий грошовий потік у секторі склав 1,1 млрд євро, скоротившись більш ніж на 20%. Преміальний дохід у страховому сегменті бізнесу Poste Inaliane у другому кварталі становив 4,6 млрд євро, збільшившись на 6%.

Загалом компанія повідомила про 10% зростання операційного прибутку завдяки традиційному бізнесу поштових відправлень і вищим відсотковим ставкам, які сприяли зростанню підрозділу фінансових послуг, компенсувавши удар по страховому підрозділу.

«У страхових послугах ми спостерігали стійкий позитивний чистий грошовий потік в умовах негативного ринку та стійко низький відсоток збитків, значно нижчий за ринковий рівень», – прокоментував Маттео Дель Фанте, головний виконавчий директор та генеральний директор Poste Italiane.

Коментарі