Суд не підтримав Allianz у справі щодо переривання через Covid роботи мережі ресторанів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група Allianz програла апеляцію за великим позовом про припинення діяльності низки підприємств комунального харчування через Covid-19. Рішення ухвалено Апеляційним судом Великої Британії, який врахував прогалини в ухвалі Високого суду Лондона, що скасовує претензії до страховиків з боку постраждалого бізнесу.

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування, компанія Stonegate Group, яка володіє мережею ресторанів Different Eateries та Greggs, подала позови проти своїх страховиків, прагнучи юридичної ясності в таких галузях, як агрегування, причинно-наслідковий зв’язок та зниження ставок для бізнесу.

Раніше повідомлялося, що мережа ресторанів із США, що входить до групи Consolidated Restaurant Operations (CRO), не залишає спроб отримати страхове відшкодування збитків, спричинених карантинними обмеженнями Covid. Якщо вердикт за цим позовом буде винесений на користь ресторанної групи, це може стати прецедентом для інших компаній, що постраждали від переривання бізнесу, зі сфери громадського харчування та послуг. Досі в таких позовах суд приймав сторону страховиків, які відмовляли своїм корпоративним страхувальникам у відшкодуванні збитків через Covid.

Коментарі