Talanx Group оголосила про покупку страхового бізнесу в Латинській Америці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна група Talanx (Німеччина) оголосила про покупку у Liberty Mutual страхового бізнесу в Латинській Америці.

Повідомляється, що підрозділ Retail International групи Talanx після операції стане третьою за обсягом преміального доходу компанією майнового страхування у цьому регіоні. Йдеться про такі країни, як Бразилія, Чилі, Колумбія та Еквадор.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Talanx відомо, що вартість покупки складе 1,38 млрд євро. Угода буде вважатися завершеною після погодження з регуляторами. Очікується, що це станеться у першій половині 2024 року.

«З придбанням цих підрозділів Liberty Mutual ми продовжуємо історію успіху в Латинській Америці, – прокоментував Торстен Леуе, голова ради директорів Talanx AG. За його словами, придбання призведе до покращення прибутковості та рентабельності капіталу Групи.

Раніше Talanx Group підбила підсумки за перший квартал 2023 року, повідомивши про прибуток 423 млн євро, що на 31% перевищує результат першого кварталу минулого року.

Коментарі