СГ «ТАС» очолила рейтинги страховиків у 13 областях України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
За даними авторитетного видання Insurance TOP, за результатами 2022 року Страхова група «ТАС» вчергове стала беззаперечним лідером страхового ринку України в розрізі регіонів: компанія посіла 1 місце в 13 областях країни з 24-х. В решті регіонів СГ «ТАС» увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків області.

Отже, СГ «ТАС» вкотре підтвердила своє лідерство на регіональному страховому ринку Волині, Донеччині, Житомирщині, Кіровоградщині, Луганщині, Івано-Франківщині, Миколаївщині, Рівненщині, Сумщині, Тернопільщині, Хмельниччині та Черкащині. Крім того, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС» посіла перше місце на страховому ринку Закарпаття, де за результатами 2021-го була другою.

Варто зауважити, що відрив лідера ринку від найближчого конкурента в більшості регіонів був чималим. Так, обсяг премій, залучених СГ «ТАС» минулого року на Черкащині, перевищує суму платежів, зібраних срібним призером рейтингу, на 60%, на Івано-Франківщині – на 87%, на Кіровоградщині – на 96%. І це – не межа! Наприклад, обсяг надходжень СГ «ТАС» на Волині в два рази більше зборів компанії, яка посіла другу сходинку рейтингу. В свою чергу, на Миколаївщині, Луганщині та Хмельниччині СГ «ТАС» залучила в 2,26, 2,36 та 2,82 рази відповідно більше премій, аніж найближчий конкурент. Водночас на Донеччині, Тернопільщині та Житомирщині відрив лідера ринку від срібного призера регіональних перегонів виявився ще суттєвішим! Так,  обсяг надходжень СГ «ТАС» в Донецькій області в 3 рази перевищує суму премій «другого номера», в Тернопільській – в 3,8 рази, в Житомирській – в 4,4 рази!

В свою чергу, почесне друге місце за підсумками 2022 року СГ «ТАС» посіла в Херсонській області, а також в Запорізькій, де 2021 року була третьою.

Водночас третє місце в регіональних перегонах страховиків СГ «ТАС» посіла, як і позаминулого року, на Вінниччині. Крім того, почесну бронзу СГ «ТАС» виборола в Дніпропетровській, Київській, Полтавській та Чернігівській областях, де роком раніше була четвертою. Ба більше, увійшла в «трійку» найбільших страховиків регіону СГ «ТАС» і на Львівщині та Одещині, де за підсумками 2021-го посідала п’яте та шосте місце відповідно.

Зміцнила свої позиції СГ «ТАС» і в Чернівецькій області, де посіла четверте місце, тоді як за результатами позаминулого року була шостою. І замкнула «п’ятірку» лідерів регіонального страхового ринку СГ «ТАС» на Харківщині – при тому що раніше там посідала шосту сходинку.

Загалом за підсумками минулого року СГ «ТАС» покращила свої рейтингові позиції в 10 областях України, в решті регіонів позиції компанії залишились незмінними.

Коментарі