За результатами І півріччя СГ «ТАС» посіла І місце в 11 регіонах країни

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
За даними видання Insurance TOP,  за підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» залишається беззаперечним лідером страхового ринку України в розрізі регіонів. Так, компанія посіла перше місце на регіональному страховому ринку в 11 областях України з 24. При цьому ще в 12 областях СГ «ТАС» увійшла в ТОП-4 найбільших страховиків регіону за обсягом залучених премій, що є рекордом для українського страхового ринку.

Зокрема, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинги страховиків Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Крім того, за підсумками шести місяців компанія здобула «золото» в регіональних «перегонах» страховиків на Донеччині, де ще торік була другою.

Варто зауважити, що в деяких з цих регіонів відрив лідера рейтингу від найближчого конкурента є просто величезним. Так, на Черкащині обсяг зібраних СГ «ТАС» платежів на 67% перевищує суму премій, залучених за звітний період срібним призером рейтингу, на Івано-Франківщині цей показник становить відповідно 81%, на Луганщині – 57%, на Кіровоградщині – 92%. І це не межа! Наприклад, на Хмельниччині сума зібраних СГ «ТАС» платежів в 2,66 рази перевищує відповідний показник найближчого конкурента, на Миколаївщині – в 2,68 рази, на Тернопільщині – в 3,65 рази.

При цьому компанія не зупиняється на вже досягнутих високих результатах: навіть у тих регіонах, де СГ «ТАС» вже впродовж багатьох років утримує перше місце на обласному страховому ринку, вона активно продовжує зміцнювати свої позиції, збільшуючи відрив від решти страховиків. І наочне тому підтвердження – результати роботи СГ «ТАС» на Житомирщині, де за підсумками звітного періоду компанія побила власний рекорд, встановлений торік: обсяг надходжень лідера рейтингу понад в чотири рази перевищує суму премій, залучених страховиком, який став другим в області.

В свою чергу, почесне «срібло» Страхова група «ТАС» за підсумками своєї роботи в січні – червні 2022 року здобула на Рівненщині, Закарпатті та Херсонщині. Крім того, друге місце посіла компанія і на Вінниччині, де торік була третьою.

Піднялася в рейтингу СГ «ТАС» і на Київщині – в столичному регіоні компанія посіла третє місце, тоді як ще рік тому була четвертою. Так само з четвертої сходинки на третю перейшла СГ «ТАС» і в рейтингу страховиків Полтавщини та Чернігівщині.

А ось в Дніпропетровській області СГ «ТАС» здобула «бронзу»,  перестрибнувши одразу дві сходинки – торік компанія посідала п’яте місце в регіоні.  Ще більший ривок зробила СГ «ТАС» на Одещині, де за підсумками І півріччя увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків регіону, при тому що торік посідала шосту позицію в регіональному рейтингу. Крім того, третьою стала СГ «ТАС» і в Запорізькій області.

Водночас у Львівській та Чернівецькій областях СГ «ТАС» посіла четверте місце проти п’ятого та шостого відповідно за результатами І півріччя 2021 року.

Загалом, як свідчать дані Insurance TOP, порівняно зі статистикою за шість місяців минулого року СГ «ТАС» за підсумками своєї роботи в січні – червні поточного року покращила свої рейтингові позиції в восьми регіонах України.

Коментарі