СГ «ТАС» традиційно посіла І місце на ринку ОСЦПВ за всіма ключовими показниками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Моторне (транспортне) страхове бюро України  оприлюднило результати роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за І квартал 2024 року.

Отже, як свідчить статистика МТСБУ, Страхова група «ТАС» продовжує утримувати впевнене лідерство на ринку обов’язкової «автоцивілки» за всіма ключовими показниками.

Так, за підсумками січня – березня СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку за обсягом залучених за полісами ОСЦПВ страхових премій.

Вчергове стала першою Страхова група «ТАС» і за кількістю врегульованих за обов’язковою «автоцивілкою» страхових випадків. Так, з 36562 відшкодувань, виплачених за звітний період всіма учасниками ринку, найбільшу кількість виплат – 4875 – здійснила саме СГ «ТАС».

Традиційно перше місце посіла компанія і за обсягом відшкодувань: з 1,75 млрд грн, виплачених всіма членами МТСБУ, 164.987.598 грн, або 14% від сукупної суми виплат,  припадає на СГ «ТАС». Варто зауважити, що сума виплачених СГ «ТАС» за І квартал 2024 року відшкодувань на 38,7% перевищує обсяг виплат компанії, що стала другою за вказаним показником.

Залишається додати, що за якістю обслуговування та оперативністю  виплат СГ «ТАС» також посідає перше місце на ринку ОСЦПВ, про що свідчить мінімальна серед найбільших страховиків сегменту кількість скарг на компанію від клієнтів та постраждалих.

Коментарі