СГ «ТАС» виплатила 304 тис. грн за авто, пошкоджене в заторі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Ледь не щодня автомобілісти, які живуть чи працюють у великих містах, вимушені стикатися з таким явищем, як затори та автомобільні корки, і проводячи в них подеколи чимало часу. Для великих населених пунктів це реальність, до якої  більшість водіїв вже призвичаїлися. Звісно, марно витрачати свій час таким чином мало кому до вподоби, але й іншого варіанту дістатися в потрібне місце інакше, тобто в об’їзд, часто-густо просто немає.  Саме тому у більшості випадків затори сприймаються водіями мегаполісів як даність – неприємна, але нікуди від неї не подітися, відповідно і ставлення до них – як до незмінної складової їзди містом, уникнути якої чи, принаймні, прискорити рух транспортного потоку жодному його учаснику не під силу.

Втім, навіть попри усвідомлення цього факту автомобілістами, в заторах і корках досить часто трапляються ДТП:  хтось, поспішаючи, надто різко рвонув вперед, хтось – навпаки втратив пильність і пропустив момент, коли потік зі швидкістю равлика, але все ж таки почав рухатися, а хтось – намагався всупереч всьому об’їхати корку, а в результаті створив аварійну ситуацію.

Саме під час стояння в заторі став учасником дорожньо-транспортної пригоди і клієнт СГ «ТАС», власник автомобіля Porsche Panamera з Житомира. Інцидент стався на одному з міських мостів в годину «пік», коли там утворилась корка: в Porsche ззаду несподівано врізався інший автомобіль – марки FAW. В результаті зіткнення обидві автівки зазнали певних пошкоджень. Так, у FAW було пошкоджено передній бампер, у Panamera – задній бампер та кришку багажного відсіку.

Страхова група «ТАС», де Porsche застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала страховий випадок та оперативно його врегулювала, виплативши в рамках своїх зобов’язань відповідне відшкодування. Сума виплати склала 303499 грн.

За рішенням власника автомобіля відшкодування одразу було перераховано на обрану ним СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автівки.

Нагадаємо, «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших у автовласників договорів автострахування, що обумовлено його численними перевагами порівняно з іншими представленими на ринку продуктами. Розроблений з урахуванням тенденцій ринку, а також актуальних потреб та запитів клієнтів, договір передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків, оптимальні строки здійснення страхових виплат, якісний сервіс та належний супровід в режимі 24/7 впродовж всього періоду його дії.

Коментарі