СГ «ТАС» виплатила 752 тис. грн за пошкоджене внаслідок наїзду на дерево авто

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Як свідчить статистика Патрульної поліції, наїзд на перешкоду входить до «трійки» найбільш розповсюджених видів дорожньо-транспортних пригод. Так, за даними МВС, з майже 20 тисяч ДТП, зафіксованих в Україні за 10 місяців 2023 року, близько 2,5 тисячі – саме наїзди на перешкоду.

Дорожній інцидент, в якому зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» спортивний кросовер Porsche Macan R4, стався на околиці Києва. Здаючи заднім ходом, водій припустився помилки при маневруванні – і автомобіль в’їхав в дерево. В результаті  наїзду було пошкоджено задню частину транспортного засобу: бампер, кришку багажного відсіку, один з ліхтарів тощо.

Страхова група «ТАС», де Macan застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала страховий випадок та оперативного його врегулювала, виплативши належне відшкодування в розмірі понесених автовласником збитків. Сума виплати склала 751962 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним із безперечних визнаних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування – як за кількістю укладених договорів і обсягом залучених за ними премій, так і за розміром виплачених відшкодувань.

Варто зауважити, що лише за договорами автострахування СГ «ТАС» забезпечує страховий захист для понад 1 мільйона клієнтів – і їх кількість щороку продовжує зростати. Серед переваг страхування в СГ «ТАС» клієнти компанії відзначають широкий вибір різноманітних страхових продуктів, якісний супровід впродовж всього терміну дії договору та оперативне врегулювання.

Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому майже 4,9 млн грн, з яких понад 4,1 млн грн – за договорами КАСКО, полісами ОСЦПВ та «Зеленою карткою».

Коментарі