СГ «ТАС» виплатила 989 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Land Rover Discovery, сталася в Черкасах.

Позашляховик рухався головною дорогою, коли з другорядної в порушення ПДР раптом виїхав легковик Hyundai – і врізався в Land Rover.

В результаті сильного удару  пошкоджень зазнали обидві автівки. Та, якщо в авто винуватця ДТП постраждали лише обидві праві двері, то перелік пошкоджень Land Rover виявися більш значним і включав в себе обидва передніх крила, капот, передній бампер, решітку радіатора, дві блок-фари тощо.

Годі й казати, що збитки власника пошкодженого внаслідок аварії позашляховика були чималими.

Втім, ремонтувати авто власним коштом чи чекати на відповідну компенсацію від винуватця ДТП йому не довелося – завдяки наявності договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС».

Страховик, вивчивши обставини інциденту, визнав його страховим випадком і організував проведення експертизи – з метою визначення розміру збитків. На підставі висновків експертів та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором СГ «ТАС» здійснила виплату належного страхового відшкодування – в сумі 989000 грн.

Залишається додати, що позашляховик було застраховано СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО». Серед очевидних переваг вказаної програми варто відзначити розширене  покриття максимального переліку страхових ризиків за принципом повного КАСКО та наявність великого переліку ексклюзивних корисних для автомобіліста опцій.

Загалом договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та відповідно різної вартості, завдяки чому кожен автовласник, в залежності від своїх потреб, специфіки експлуатації авто, водійського досвіду і фінансових можливостей, може обрати оптимальний для себе варіант страхування свого транспортного засобу за прийнятною ціною.

Коментарі