Tokio Marine вимагає від дочірніх підрозділів чітких планів переходу до безвуглецевого страхового портфеля

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова холдингова компанія Tokio Marine Holding перегляне кліматичну політику для своїх дочірніх підрозділів, щоб виконати мету вуглецевої нейтральності до 2050 року та скоротити викиди парникових газів в андеррайтингу та інвестиційному портфелі.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу компанії.

«На сьогоднішній день ми впровадили обмеження на андеррайтинг, інвестиції та фінансування проектів, пов’язаних із вугіллям, арктичною нафтою, газом та нафтоносними пісками», – прокоментували у компанії. Tokio Marine перегляне кліматичну стратегію щодо залучення нових клієнтів, а також встановить проміжні цілі переходу до Net-Zero бізнесу найбільшого підрозділу всередині Групи – Tokio Marine&Nichido Fire Insurance.

«Сектори з інтенсивним викидом парникових газів розроблять плани декарбонізації і більше не будуть надавати страховку андеррайтинг, інвестиції та фінансування для компаній, які не мають чітких планів», – заявили в компанії.

Нагадаємо, група екологічних неурядових організацій Insure Our Future вважає недостатньо амбітним план страхової групи Tokio Marine щодо викопного палива та декарбонізації бізнес-портфеля.

Коментарі