Трампа звинувачують у завищенні вартості активів та шахрайстві зі страховкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Суддя з Нью-Йорка Артур Енгорон виніс обвинувальну ухвалу стосовно колишнього президента США Дональда Трампа та його дорослих синів за шахрайство у фінансовій сфері.

Як повідомляє CNN, Енгорон задовольнив клопотання генерального прокурора Летіші Джеймс про винесення рішення у порядку спрощеного судочинства, встановивши, що Трамп, його сини та інші особи «несуть відповідальність згідно із законом за систематичні порушення» законодавства штату Нью-Йорк.

Суддя виявив, що фінансові звіти, які Трампи надавали кредиторам та страховикам протягом приблизно десяти років, є хибними. Він також заявив, що обвинувачені ввели в оману фінансові установи, включаючи страхові компанії, значно завищивши вартість активів. Ця маніпуляція із вартістю активів вплинула на страхові внески.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сума грошового відшкодування, яке встановить суд щодо винних, становитиме $250 млн. Крім цього, Трампам буде заборонено обіймати посади керівників бізнесу в Нью-Йорку та заборонено компаніям брати участь у ділових операціях протягом п’яти років.

Коментарі