Трастовий фонд китайського страхового гіганта Ping An затримує виплати своїм інвесторам

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша в Китаї страхова група Ping An продовжує відчувати труднощі в інвестиційній діяльності через спад, « що затягнувся, на ринку нерухомості». Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

Трастовий фонд Ping An Trust не зміг вчасно виплатити інвестиційний продукт, пов’язаний з нерухомістю. У зв’язку із затримкою виплати керівництво трастового фонду звернулося до клієнтів з вибаченнями, а також повідомило, що подає до суду на збанкрутілого китайського девелопера Zhenro Properties Group.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що у 2021 році трастовий фонд зібрав 772 млн юанів ($107 млн) для фінансування проекту нерухомості зі строком погашення у березні 2024 року.

«У звіті йдеться, що продажі на об’єкті йдуть повільно, а доходи від проекту переводяться на регулюючий рахунок після дефолту Zhenro. Хоча сума відкладеного платежу невелика, вона посилює ознаки стресу, пов’язаного з нерухомістю, в Ping An, найбільшої страхової компанії Китаю за ринковою вартістю», – повідомляє Bloomberg.

Коментарі