Травми внаслідок турбулентності «ймовірно» покриваються туристичним страхуванням: ABI

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Поліси туристичного страхування «ймовірно» покриють травми пасажирів від сильної турбулентності, в яку потрапив авіалайнер Singapore Airline, який виконував рейс із Лондона до Сінгапуру.

Так прокоментувала Асоціація британських страховиків ABI інцидент із десятками травмованих пасажирів та одним смертельним випадком на борту літака.

«Якщо ви отримали травму через турбулентність під час польоту, як і у разі інших невідкладних медичних потреб, ваша туристична страховка, швидше за все, застосовуватиметься звичайним способом. Поліси можуть відрізнятися, тому важливо перевірити докладну інформацію про те, яке у вас покриття», – сказав представник ABI.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що 21 травня літак Singapore Airlines потрапив до зони турбулентності. Від сильної тряски пасажирів розкидало по салону, 30 людей отримали серйозні поранення, одна людина померла від серцевого нападу. Екіпаж здійснив екстрену посадку в Бангкоку, де постраждалим було надано медичну та психологічну допомогу. Двадцять осіб наразі перебувають на лікуванні у відділеннях інтенсивної терапії лікарні Самітівей у Бангкоку.

Коментарі