У 2023 році страховики Канади зазнали рекордних збитків від природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітична компанія CatIQ випустила звіт, в якому наводить дані про понесені страховиками Канади збитки у 2023 році через природні катастрофи.

«Через безпрецедентну частоту катастрофічних подій, що відбулися по всій Канаді в 2023 році, загальна сума застрахованих збитків у регіоні склала CA$3,1 млрд. Оскільки загальна сума застрахованих катастрофічних збитків перевищила CA$3 млрд, 2023 рік став одним з років для країни», – йдеться у звіті CatIQ.

Найбільшими подіями природного катастрофічного характеру стали лісові пожежі в провінціях Британська Колумбія та Нової Шотландії, крижаний шторм в Онтаріо та Квебеку, повінь у Новій Шотландії та град у Манітобі.

«Минулого року було внесено до книги рекордів – не з погляду загальної кількості застрахованих збитків, а скоріше з погляду загальної кількості катастроф, які сталися за цей період. У липні та серпні сталося більше катастроф, ніж Канада бачила раніше за цілий рік», – прокоментувала Лаура Твідл, президент та головний виконавчий директор CatIQ.

Коментарі