У четвертому кварталі збитки Intact Financial від природних катастроф становили CA$200 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія з Канади Intact Financial у четвертому кварталі 2023 року зазнала сукупних збитків через природні катастрофи на суму CA$200млн.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Intact відомо, що сукупні збитки включають збитки в сегменті UK&I внаслідок штормів Кьяран і Бабет, а також втрати від екстремальної погоди в Канаді та США.

Раніше Intact Financial опублікувала фінансові результати за третій квартал, повідомивши про чистий прибуток у розмірі CA$163 млн. Цей результат на 57% нижче за аналогічний показник за третій квартал 2022 року. Чистий операційний прибуток CA$370 млн, що припадає на власників звичайних акцій, знизився на 24% через збитки на ризик природних катастроф на СA$373 млн.

Нагадаємо, Intact Financial її дочірня компанія Royal&Sun Alliance Insurance (RSA) уклали угоду про продаж підрозділів RSA у Великій Британії страховій групі Admiral Group. Виручка від продажу та вивільнення капіталу, що підтримує бізнес у Великій Британії, складе близько 350 млн фунтів стерлінгів.

Коментарі