У Канаді сповільнився темп зростання ставок у майновому та автострахування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У першому кварталі середній розмір страхової премії для особистих автомобілів та для особистого майна в Канаді продовжував зростати, але повільнішими темпами.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту постачальника страхових технологій та програмного забезпечення для незалежних брокерів Канади Applied Systems.

Згідно зі звітом, у секторі особистого автострахування зростання преміальних внесків спостерігалося у всіх канадських провінціях. Найбільший приріст зафіксовано у провінції Квебек (10,4%), найнижчий – у провінції Онтаріо (3,0%). У секторі особистого майнового страхування зростання премій відбулося скрізь, окрім провінції Квебек. Наприклад, в атлантичних провінціях Канади спостерігалася найвища зміна на рівні 8,2%.

«Загалом середнє зростання ставок, як і раніше, зростало порівняно з минулим роком, але темпи зростання уповільнюються порівняно з 2022 роком. Це розуміння змінних тенденцій зміни ставок може допомогти в адресній розсилці повідомлень клієнтам у кожному з розглянутих бізнес-сегментів та інформувати брокерів про стратегію найбільш прибуткових напрямів бізнесу для забезпечення подальшого зростання», – прокоментував представник Applied Systems.

Коментарі