У компанії «Просто-Страхування» анульовано ліцензії через невідповідність структури власності

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України ухвалив рішення про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності у сфері фінансових послуг у компанії «Просто-Страхування». Підставою для анулювання ліцензій стала невідповідність структури власності страховика до законодавства України.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу НБУ відомо, що рішення ухвалене 27 квітня Правлінням НБУ і набуває чинності 28 квітня 2023 року.

«Після відкликання ліцензій фінансова установа позбавляється права вести діяльність за видами відкликаних ліцензій. Відкликання ліцензій не звільняє фінансову установу від виконання своїх зобов’язань за договорами щодо надання фінансових послуг», – йдеться у повідомленні НБУ.

Раніше повідомлялося, що Національний банк України виключив із Державного реєстру страхових та перестрахувальних брокерів компанію «Іншуренс Адвайзорс». Рішення ухвалено на підставі заяви страхового брокера.

Також нагадаємо, що страхова компанія «Рік-Автогарант» втратила ліцензію на право провадження господарської діяльності через непрозору структуру власності, а СК «Теком» виключено з Державного реєстру з анулюванням ліцензій.

Коментарі