У Лондоні оголосили про створення системи страхування воєнних ризиків для відновлення України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сьогодні у британській столиці розпочала роботу дводенна Конференція з відновлення України. Виступаючи на цьому форумі, прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак оголосив про нову систему страхування воєнних ризиків, спрямовану на допомогу підприємствам в інвестуванні в Україну.

«Це величезний крок уперед до того, щоб допомогти страховикам гарантувати інвестиції в Україну, усунути один із найбільших бар’єрів та дати інвесторам упевненість, необхідну їм для дій», – сказав він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про прагнення уряду Великої Британії зробити інвестиційні проекти в Україну привабливішими через систему страхування воєнних ризиків.

Страхова схема покликана стати однією з вагомих гарантій залучення інвесторів, які на сьогоднішній день зазнають обґрунтованих побоювань через російську агресію, що триває, і військові дії на території України. З цієї причини вартість страхування інвестицій в Україні різко зросла, але Велика Британія сподівається переконати інвестиційні компанії, а також технологічні, енергетичні та оборонні компанії підтримати відновлення України.

Коментарі