У першому кварталі Aviva досягла двозначного зростання доходу за всіма видами страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова група Aviva повела підсумки першого кварталу 2024 року, повідомивши про збільшення основних фінансових показників у всіх напрямках бізнесу.

Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Aviva, преміальний дохід Групи групи в секторі non-life збільшився на 16% до 2,7 млрд фунтів стерлінгів. Обсяг доходу в секторі пенсійного страхування зріс на 13% – до 1,7 млрд фунтів стерлінгів.

Коефіцієнт платоспроможності Aviva оцінюється в 206% за перший квартал 2024 року, що відображає незначне зниження через виплати дивідендів, зворотного викупу акцій і придбань.

«Це ще один набір відмінних результатів, який розширює наш послужний список стабільно сильних торгових операцій. Наша диверсифікована бізнес-модель продовжує працювати і ми ростемо по всій групі», – прокоментувала генеральний директор Aviva Аманда Бланк.

Раніше Aviva заявила про успішне завершення покупки підрозділу зі страхування життя AIF Life. Остаточна сума придбання склала 453 млн. фунтів стерлінгів. Вперше про покупку було оголошено у вересні 2023 року.

Коментарі