У страхової компанії з Бельгії Ageas замість китайської Fosun з’явиться новий інвестор

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Китайський конгломерат Fosun International планує продаж своєї міноритарної частки у компанії з Бельгії Ageas. Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що на сьогоднішній день частка Fosun в Ageas становить 10%, а плани продати цю частину зумовлені бажанням конгломерату скоротити свої боргові зобов’язання.

Як повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на власні джерела, передбачувана вартість угоди може становити 736 млн євро. Консультанти, найняті Fosun, намагаються знайти відповідного «стратегічного інвестора».

Згідно з Bloomberg, Fosun продає активи та скорочує запозичення після того, як проблеми з кредитами викликали розпродаж облігацій та акцій. Минулого місяця Fosun продала частину своєї частки в Banco Comercial Português за 235 млн. євро.

Нагадаємо, італійська Generali оголосила про закриття угоди з продажу активів свого підрозділу у Німеччині Generali Deutschland Pensionskasse. Покупцем виступила компанія страхування життя з Німеччини Frankfurter Leben, яка належить китайському конгломерату Fosun International.

Коментарі