У Великій Британії намагаються зберегти доступність полісів автострахування для клієнтів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За даними Асоціації британських страховиків (ABI), у третьому кварталі середня премія, сплачена за поліс автострахування, склала 436 фунтів стерлінгів, що на 2% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Ця сума також на 3% перевищує вартість страхового полісу у другому кварталі цього року.

В ABI наголошують, що страховики роблять все можливе для допомоги клієнтам у період підвищення вартості життя та інфляційного тиску.

«Як і в багатьох інших секторах, страховики транспортних засобів стикаються з постійним зростанням витрат, які стає все важче покривати. Незважаючи на це, вони продовжують робити все можливе, щоб автострахування було якомога конкурентоспроможнішим», – прокоментували в ABI.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що понад 70% полісів автострахування у Великій Британії забезпечуються десятьма найбільшими страховиками. На їхню частку припадає 11,3 млрд фунтів стерлінгів, зібраних як премії. Топ-3 найбільших автостраховиків Великобританії складають компанії Admiral, Direct line та Aviva.

Коментарі