Учасники асоціації морського страхування звітуватимуть про проміжні результати на шляху до Net-Zero

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Учасники Асоціації морського страхування Poseidon Principles підтримали нові цілі сталого розвитку відповідно до переглянутих правил Міжнародної морської організації (IMO) щодо викидів парникових газів.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу відомо, що на зустрічі в Осло учасники одноголосно проголосували за нову стратегію, яка націлена на досягнення нульових викидів до 2050 року.

«На практиці це означає, що компанії в морському страхуванні звітуватимуть про досягнення своїх амбітних цілей. Принципи морського страхування Poseidon активно вдосконалюють свою методологію та процеси збору даних, щоб посилити їх вплив та підвищити прозорість щодо викидів від судноплавства у всьому секторі», – йдеться у прес-релізі.

Принципи морського страхування Poseidon передбачають значне покращення доступності та якості даних та більш високі стандарти моніторингу викидів у секторі морського страхування.

До складу керівного комітету входять представники страхових компаній AXA XL, Fidelis MGU, SCOR, Swiss Re Corporate Solutions та інші.

Коментарі