Угода з продажу підрозділів Aegon у Польщі та Румунії успішно завершена

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія з Нідерландів Aegon оголосила про завершення продажу свого бізнесу в Польщі та Румунії компанії Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) за 125 млн. євро.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Aegon, в якому йдеться, що угода стала завершальним етапом повного продажу бізнесу Aegon зі страхування, пенсійного забезпечення та управління активами у Центральній та Східній Європі.

«У рамках перетворення Aegon закриття угоди дозволяє нам повністю сконцентруватися на країнах та напрямках бізнесу, де ми можемо підвищити цінність, тоді як наші колишні підприємства почнуть новий розділ у рамках VIG», – прокоментував Лард Фрізе, генеральний директор Aegon.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року угода про купівлю австрійською страховою групою VIG підрозділів Aegon в Угорщині, Польщі, Румунії та Туреччині зіткнулася з відмовою влади Угорщини погодити цю угоду. У квітні 2021 року VIG повідомила про ухвалу Міністерства внутрішніх справ Угорщини, в якій містилася відмова в купівлі підрозділу Aegon іноземним інвестором.

Коментарі