В Індії очікується запуск онлайн-платформи для доступного страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Запуск страхової онлайн-платформи Bima Sugam для мешканців віддалених та сільських районів, запланований на січень цього року, буде запущено найближчим часом. Про це заявив голова страхового регулятора Індії Дебасіш Панда.

За його словами, Bima Sugam стане своєрідним інтернет-магазином страхування, за допомогою якого можна купити страховий поліс, отримати консультацію фахівця, заявити про страховий випадок та оформити страхову претензію.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що запуск онлайн-платформи націлений на охоплення страховим покриттям мешканців найвіддаленіших та сільських районів країни. Ініціатива IRDAI включає безпосередньо страховий портал Biga Sugam, майданчик для страхових посередників Biga Vahak та Bima Vistaar – систему соціального захисту, яка пропонує доступне та комплексне страхування для сільського населення.

За словами глави IRDAI, «існує гостра необхідність вийти з мегаполісів і більше зосередитись на селах, кварталах та районах, щоб забезпечити страхування для всіх до 2047 року». Для досягнення цієї мети була розроблена концепція Bima, і вона відіграватиме ключову роль у підвищенні проникнення страхування в Індії.

Коментарі